Verenigingen

Verenigingen waar wij les geven

Op dit moment is Tennisschool Advance actief bij TV De Stirum.

TV De Stirum


De club heeft een ruime tennishal met 3 banen. Buiten zijn 5 gravelbanen aanwezig. Zowel in de zomer als in de winter wordt er volop getennist bij TV De Stirum. Naast de landelijke en regionale competities via de KNLTB, worden er ook interne competities georganiseerd.

Het sociale aspect is van groot belang bij TV De Stirum. De ruime kantine en het (verwarmde) terras zorgen voor een gezellige sfeer.

Sinds de zomer van 2020 is TV De Stirum samen met Tennisschool Advance gestart met jeugdtennis. De kinderen zijn een heel jaar lid, inclusief trainingen, competities, activiteiten en interne toernooien voor slechts € 27,50 per maand.


Iedereen is welkom bij Tennisschool Advance

Elke groep is welkom bij Tennisschool Advance. Wij vinden het erg belangrijk om lessen aan te passen op behoeftes van verschillende groepen, om de lessen zo efficiënt en leuk mogelijk te maken. Op dit moment geven wij tennisles aan beginnende jeugd, selectie jeugd en recreatieve volwassenen. Voor ieder wat wils.

Tennisschool Advance voor toernooien, activiteiten en clinics

Wij organiseren tennislessen, toernooien, activiteiten en clinics. Het doel van Tennisschool Advance is om er samen met alle vrijwilligers een bruisende vereniging van te maken, waar mensen met plezier naar toe gaan om te sporten en te socializen.

Reacties zijn gesloten.